Cautare

22285 de rezultate pentru "clanu lui olga" (8.33 secunde)
Cat de nimic pot sa fie pedelistii se vede si din extazul cu care au aplaudat evocarea nostalgica a lui Basescu, trambitator al falselor masuri de dreapta, privind victoria prin care l-a dat jos pe Petre Roman, fara sa precizeze si titlul motiunii, anume, "Romania puternica, Romania social-democrata".
Marian Vanghelie, care a iesit inaintea lui Victor Ponta de la sedinta PSD, nu a dorit sa comenteze, trimitand ziaristii sa-l intrebe pe presedintele partidului.
Mai multe explicatii posibile pentru scandalul care ar putea scinda PNL "Omul lui Patriciu", asa cum era perceput in urma cu cativa ani Crin Antonescu, vorbeste acum de excluderea din partid a omului de afaceri.
Plecarea lui din Partidul Social Democrat a fost ca urmare a unei suite de conjuncturi, initial nefavorabile lui - pe vremea cand apropiat fiind de Ion Iliescu a avut de suferit din partea lui Mircea Geoana o serie de mizerii - transformate, iata!, in reteta de succes a independentei.
Ce acuzatii i-au fost aduse lui Ion Iliescu si Adrian Nastase EXCLUSIV Mircea Geoana le-a reprosat pe un ton virulent lui Adrian Nastase si Ion Iliescu in sedinta Comitetului Executiv al PSD ca gireaza actiunile lui Victor Ponta si nu spun nimic despre directia gresita in care se indreapta partidul.
Mircea Geoana este un perdant, nu a invatat nimic din viata Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a analizat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Q Magazine, cauzele care au dus la excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Este drept ca si conjunctura i-a fost favorabila lui Ponta, dar chiar si asa, nu este putin lucru sa poti convinge 50 de oameni, sefi de filiale din teritoriu, pentru a vota excluderea fostului presedinte si candidat la alegerile prezidentiale.
Bogdan Tiberiu Iacob) Dupa ce a folosit UNPR pentru destabilizarea PSD, Basescu pregateste o schimbare de strategie, care are toate sansele sa duca la dezmembrarea partidului lui Oprea.
Si cine va fi inlocuitorul lui? ... Interventiile din presa ale unor nume grele din PDL precum Sulfina Barbu ori Roberta Anastase, vorbind despre probabila schimbare a lui Boc, arata ca fidelii Cotrocenilor au fost puternic mobilizati.
Caseta lui Vintu: ... Bogdan Tiberiu Iacob) Scriam acum citeva luni ca prin nominalizarea lui MRU la guvern, SIE a luat un avans spectaculos in fata marelui rival SRI, iar serviciul pastorit de Maior nu a intirziat sa dea anumite semnale de nemultumire.
Basescu a telefonat la spitalul de urgenta Floreasca in noaptea tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase pentru a se interesa de starea pacientului. Nu de grija sinucigasului a sunat, ci de teama de consecintele pe care le-ar avea pentru el moartea lui Nastase.
Blogul lui Constantin Gheorghe: ... Vorba lui Ciutacu: stirea diminetii nu este demisia lui Rus si a lui Dobre de la Interne si de la Administratie, ci faptul ca "Somnorila" Antonescu e treaz la ora zece dimineata!
Marina Constantinoiu) Autoarea cartii este o fosta consiliera a lui Helmut Kohl si fosta membra a partidului conservator al lui Merkel Cartea "Nasa", a publicistei Gertrud Hohler, lansata pe piata germana joi, aduce cele mai puternice critici de pana acum la adresa cramponarii de putere a cancelarului german Angela Merkel.
Andrei Alexandru (PSD) ii cere lui Victor Ponta sa demisioneze de la conducerea Guvernului, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Andrei Alexandru, membru PSD, ii cere premierului Victor Ponta, intr-o scrisoare deschisa, sa se "retraga din functia de prim-ministru" si sa nu mai candideze pentru un nou mandat de lider al partidului, la "Congresul ce se apropie".
un dement care se crede vesnicul mascul alfa, care se crede nemuritor, dar care are tot mai multe probleme in a-si mentine pozitia, asaltat de lupii tineri, din haita lui, dar si din haitele celelalte, care s-au saturat de el, de capriciile si de minciunile lui, de tampeniile lui, de lipsa lui de coerenta in gandire si de predictibilitate ca de mere acre.
Cum s-a transformat presedintele Romaniei dintr-un MURIBUND POLITIC in URMASUL LUI TRAIAN BASESCU! ... Multe i se pot reprosa lui Klaus Iohannis si cred ca inclusiv el a facut-o, mai ales atunci cand a vazut ca se duce in cap in toate sondajele de opinie.
Victoria cu FC Copenhaga a dus echipa lui Reghe pe primul loc in grupa E!
ProSport va prezinta in detaliu de ce a picat transferul Oferta locului 5 din Premier League a venit prin intermediul unui impresar englez, cu care Chiriches a semnat un contract de reprezentare pentru Marea Britanie Pentru ca jucatorul sa ajunga sub comanda lui Villas-Boas, Becali ar fi trebuit sa mai scada din pretentiile financiare Vestea ultimelor doua zile - Vlad Chiriches va pleca la Tottenham pentru 8 milioane de euro - s-a desumflat aseara, cand managerul Stelei a anuntat la DigiSport ca patronul Becali nu mai este de acord cu mutarea!
Fara Wesley Sneijder, accidentat la incalzire, selectionata lui van Gaal a inceput tare si a profitat din plin de degringolada din echipa Braziliei. ... Arbitrul a dictat penalty, transformat cu siguranta de van Persie, insa fundasul lui PSG a scapat inexplicabil de eliminare.
1.900 de ani de la inaugurarea Columnei lui Traian de la Roma ar fi putut sa devina unul dintre acele evenimente care sa promoveze durata noastra in Europa si sa intareasca adevarata imagine a Romaniei, cu trecutul si valorile ei nationale.
google-analytics.com